Powered by Blogger.


Γνωρίζατε ότι υπάρχουν τέσσερις διαστάσεις του έρωτα - ervtas και των σχέσεων; Εάν είστε όπως ο μέσος άνθρωπος σε μια σχέση, το πιο πιθανό είναι να μην έχετε ακούσει για αυτό πριν.

Ο πόνος προέρχεται από την συνήθεια να δινόμαστε και για αντάλλαγμα να παίρνουμε και στη συνέχεια να απογοητευόμαστε όταν δεν παίρνουμε αυτό που μας αρμόζει. Η αλλαγή αυτή είναι δυνατό να αναταράξει και να μεταμορφώσει εντελώς ολόκληρη τη ζωή σας.
Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να μάθετε ποιές είναι οι έξι βασικές ανθρώπινες ανάγκες. Ποιες είναι οι ανάγκες; Ορισμένες ανάγκες  έιναι:
  •  Αβεβαιότητα / Ποικιλία,
  • Σημασία, Αγάπη / σύνδεσης,
  • Η ανάπτυξη
  • και η συμβολή.


Θα πρέπει να αξιολογήσει ποιες είναι οι δύο πιο σημαντικές ανάγκες για  εσάς.
Αυτές οι έξι ανάγκες μπορούν να καλυφθούν με θετικούς τρόπους που οδηγούν στην ευχαρίστηση ή αρνητικούς τρόπους που θα σας ενθαρρύνουν ή αρνητικές συμπεριφορές που θα σας φανούν επώδυνες.
Για παράδειγμα, έχετε μια συνήθεια να θέλετε να σας λυπούνται που εξυπηρετεί στην πραγματικότητα ένα σκοπό; Αν το κάνετε, θα μπορούσε να σας δώσει ασφάλεια και άνεση. Θα σας κάνει να νιώσετε σημαντική και σας δίνει ένα λόγο για να συνδεθείτε με τον εαυτό σας συναισθηματικά.
Αν έχετε αυτολύπηση, για παράδειγμα, και πάλι, ρωτήστε τον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις:

Πόσο σημαντική πιστεύετε ότι όταν έχετε αυτολύπηση, μηδέν έως δέκα;
Πώς μπορείτε να πάρετε τέτοια σημασία όταν είστε σε αυτολύπηση;
Πώς θα καλύψουν τις ανάγκες σας για την αγάπη και τη σύνδεση;
Ξέρω ότι θέλετε την αγάπη, αλλά αυτό που έχει οδηγήσει τη ζωή σας;

Είστε ευχάριστημένοι;

Είναι η ζωή σας όλα τα σχετικά με ευχάριστο και εργάζονται σκληρά και ο καθένας ευχάριστο; Όταν δίνετε σε όλους, d0 αισθάνεστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι θα ήθελαν και την αγάπη σας πίσω; Πώς ξέρεις αν δεν λειτουργεί; Πώς μπορείτε να ξέρετε ότι δεν τα έχουν ευχαριστημένος; Με την ευκαιρία, τώρα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πού είναι η πηγή του πόνου προέρχεται. Πώς ξέρεις ότι δεν μου αρέσει και σ 'αγαπώ;

Εάν δίνετε και σκέφτεστε ότι οι άλλοι πρέπει να σας δώσει κάτι σε αντάλλαγμα ή ότι πρέπει να πάρετε κάτι για τη γενναιοδωρία σας, παίζετε ένα παιχνίδι να χάσει. Υπάρχει, στην πραγματικότητα, μια όχι και τόσο ωραία όρος για αυτό: λέγεται πορνεία εαυτό σας. Σκληρή γλώσσα, αλλά είναι αλήθεια αν το σκεφτείς.

Εδώ είναι οι τέσσερις διαστάσεις του έρωτα και των σχέσεων:

Η ζήτηση ή το μωρό Αγάπη. Αυτό είναι όπου μπορείτε να απαιτούμε την αγάπη σαν μωρό και αν δεν λάβετε την αγάπη, να κλαις. Αυτό είναι μονοδιάστατη αγάπη.

Trading άλογο ή πορνεία. Μια πόρνη δίνει μόνο την αγάπη σε αντάλλαγμα για την πληρωμή. Οι άνθρωποι που δίνουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ συνειδητά ή ασυνείδητα αναμένει κάποιου είδους επιστροφή σε αντάλλαγμα. Προκαλεί πόνο τόσο για δωρητή και του δέκτη.

Άνευ όρων. Δίνετε στο σύντροφό σας επειδή τους αρέσει, όχι επειδή είστε σε αναμονή για να πάρει κάτι πίσω. Αυτό το επίπεδο της αγάπης είναι απεριόριστες και είναι η κύρια αιτία της εκπλήρωσης στη ζωή.

Πνευματική. Αυτό είναι όπου μπορείτε να αγαπάς ακόμη και εκείνοι που προσπαθούν να σας βλάψει.


Πηγή: http://EzineArticles.com/7549835
Μετάφραση: Έρωτας - Ervtas


Έτσι, τι είναι έρωτας - ervtas; Είναι από τα δυσκολότερα ζητήματα για την ανθρωπότητα.
Απλά κανείς δεν μπορεί να δώσει τον κατάλληλο ορισμό της έρωτας - ervtasς. Η έρωτας - ervtas μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα άτομα. Η έρωτας - ervtas πρέπει να είναι έμπειροι και όχι μόνο αισθητή. Είναι αγαπώ περισσότερο στη συνέχεια, πεταλούδες και μια γρήγορη ριπή οφθαλμού;. Καθ 'όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, εμείς, ως παγκόσμιο πολιτισμό έχουν πρόθεση έρωτας - ervtas για να είναι μυστηριώδης, πολύπλοκο, δύσκολο και μη προσδιορίσιμο.
Η έρωτας - ervtas δεν χαρούν το κακό, αλλά χαίρεται με την αλήθεια. Έτσι, με έρωτας - ervtas "Love μόνη της είναι μια παγκόσμια κοινή εμπειρία.
έρωτας - ervtas είναι να δει μια ατελή πρόσωπο τέλεια - Sam Keen.
Η έρωτας - ervtas είναι ένας δεσμός ή σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων που εμπιστεύομαι αποτελέσματα, οικειότητα, και την αλληλεξάρτηση που ενισχύει και τους δύο συντρόφους.
Η έρωτας - ervtas είναι φιλία έβαλαν φωτιά - Jeremy Taylor.
Την αγαπώ επειδή την αγαπώ, και αγαπώ τόσο αγαπώ - Prateek Kumar Singh.
Έτσι, Τι είναι η έρωτας - ervtas; Αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η έρωτας - ervtas είναι μια εμπειρία την αίσθηση ότι ως δια μαγείας όταν ο κ. παράγει ή κα ερωτεύονται, και ερωτεύεσαι, μπορείτε επίσης να πέσουν έξω από αυτό.
Η έρωτας - ervtas είναι μια επιλογή! Αν η έρωτας - ervtas προέρχεται από την ανατίμηση καλοσύνη, δεν χρειάζεται μόνο να συμβεί - θα είναι σε θέση να το κάνει να συμβεί.
Με την επικέντρωση στο καλό, θα είστε σε θέση να αγαπούν σχεδόν κανέναν. Τι χρειάζεται για να ζήσετε πραγματική οικειότητα με κάποιον; Θέλω να πω πραγματικά στην έρωτας - ervtas "Αλλά εμείς βρισκόμαστε ακόμα αίσθημα ενοχής και ανικανοποίητη.
Θα μεταφέρω την έρωτας - ervtas μέσα από τη δύναμη της έλξης. Όταν παίρνουμε ενεργό εκφράσεις της έρωτας - ervtasς στην κύρια γλώσσα έρωτας - ervtasς του συζύγου μας, έχουμε δημιουργήσει μια συναισθηματική διάθεση, όπου μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις συγκρούσεις και τις αποτυχίες μας.

ervtas - έρωτας

Ας αγαπημένο σας γνωρίζουν πόσο πολύ αγαπάτε και αγαπάμε τον / την με την αποστολή καρτών έρωτας - ervtas μας!. Ένα κλειδί για την Έκπληξη έρωτας - ervtas σας με αυτό το διαδραστικό έρωτας - ervtas για πάντα e-κάρτα. Αν είσαι ερωτευμένος με ένα συγκεκριμένο άνδρα ή γυναίκα, και "ξέρετε" αυτός ή αυτή είναι η σωστή επιλογή για σας, είστε σε θέση να τον σύρει ή για να σας και να αυξηθεί την έρωτας - ervtas του για σένα και μόνο εσείς και μόνο.
Ο καθένας ξέρει ότι η σεξουαλική εμπειρία μπορεί να είναι το πιο τρυφερός, πιο συναρπαστικό, πιο ισχυρό, πιο ενδιαφέρουσες, πιο αναζωογόνηση, πιο δροσιστικό, επιβεβαιώνοντας τα περισσότερα, πιο οικεία με, πιο ενωτικό, πιο αντι-στρες, οι περισσότεροι εκ νέου δημιουργική φυσική εμπειρία του οποία οι άνθρωποι είναι ικανοί.

Πηγή: Έρωτας - Ervtas